Autorijschool Fokker jouw autorijschool in Zulen

  Beginnen met rijlessen in Utrecht? Vraag gratis jouw proef rijles aan! Zelf een datum kiezen voor de proefles? Plan uw proefles online!


  Autorijschool Zuilen

  Onze rijles aanbieding

  Om de proefles goed te kunnen vervolgen hebben wij een beginnersaanbieding van 30 rijlessen, een tussentijdse toets en praktijk examen. Normaal voor €2075,00 nu voor €1755,00 ! Hierbij heeft u ook nog eens een betalingstermijn van 3 betalingen! Jouw adres om te leren autorijden in Bilthoven is ! Door de tussentijdse toets wordt de slagingskans bij het examen groter!

  Hoelang duurt een rijles

  Al onze rijlessen duren 1 uur en de rijlessen vinden plaats in Zuilen en omstreken. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! slagingspercentage 70+%. Slagingspercentage herexamens 90%

  Recent Posts / View All Posts

  In één keer geslaagd Sylvie!

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Sylvie van den Elzen,met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  In één keer Geslaagd Sabine

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Sabine, met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  in één keer geslaagd Anneliek!

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Anneliek Peters,met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  Geslaagd Michelle

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Michelle Bonouvrie, met het halen van je rijbewijs. . Wij wensen jou heel veel rijplezier en veilige km toe. Ook uw rijbewijs halen bekijk www.autorijschoolfokker.nl ! Profiteer…

  Alle geslaagde kandidaten

  Autorijles, aanhanger rijles of rijles met een beperking

  Autorijschool Zuilen

  Rijbewijs halen

   

  Aanhanger rijbewijs halen

   

  Rijlessen met een beperking

   

  Autorijschool Zuilen

  Handige informatie

  Rijlessen bij rijschool Fokker in Zuilen

  Bij autorijschool Fokker komt de leerling op de eerste plaats. Door de vijfentwintigjarige ervaring in het geven van rijles weten wij precies welk leerprincipe bij welke kandidaat past. Dit komt jou, als leerling, ten goede zodat je met een perfect afgestemd lesprogramma jouw rijopleiding kunt beginnen. Tijdens de rijopleiding kom je diverse leerstof tegen die opgeslagen moet worden en als een routine handeling plaats moet gaan vinden. Zodra je bent geadviseerd over het les pakket ga je deze volgen. Wanneer je het geadviseerde lespakket hebt afgerond, ben je vrijwel zeker klaar voor examen. Indien dit niet het geval is, wordt dit aangegeven door jouw rij-instructeur.

  B en BE Rijbewijs

  Autorijschool Fokker is gespecialiseerd in het B en BE rijbewijs en is een zelfstandige rijschool in de regio Zuilen. Je rijdt dus altijd met een vaste instructeur en rijdt twee rijlessen aansluitend aan elkaar. Door de wekelijkse rijlessen kom jij met regelmaat in het verkeer, en komen er diverse situaties naar voren die met verantwoordelijkheid behandeld moeten worden.