Autorijschool Fokker

Ben jij opzoek naar een rijschool in Utrecht? Dan ben je bij autorijschool Fokker aan het juiste adres. Autorijschool Fokker heeft een slagingspercentage van 70%. Bel of laat je terugbellen voor een gratis proefrijles, T.W.V €40,-! Bel 030-2885296 of laat je terugbellen door het onderstaande formulier!

Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt!

Aanmelden Proefrijles

Rijles aanbieding Utrecht autorijschool Fokker

Rijschool Utrecht

Het slagingspercentage van autorijschool Fokker is 70%! Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! Jouw autorijschool Utrecht is autorijschool Fokker! Door de tussentijdse toets wordt de slagingskans bij het examen groter!

Inschrijven gratis proefrijles

Gratis proef rijles

Beginnen met rijlessen in Utrecht? Plan gratis jouw proef rijles in! Vul de onderstaande gegevens in en wij zullen jou zo spoedig mogelijk inplannen voor jouw gratis proef rijles.

Gratis proefrijles

autorijschool Utrecht
Opzoek naar de juiste autorijschool Utrecht?

Voordat je aan je autorijlessen in Utrecht begint bij de door jouw gewenste autorijschool, is het van belang dat een klik tussen jou en de rij instructeur is. Om te kijken of deze klik er is, kan jij vrijblijvend profiteren van een gratis proef rijles bij autorijschool Fokker.

Al onze rijlessen duren 1 uur en de rijlessen vinden plaats in Utrecht en omstreken. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! slagingspercentage 70+%. Slagingspercentage herexamens 90%

AanmeldenProefles


Rijles aanbieding Utrecht

autorijschool UtrechtOpzoek naar een voordelige rijschool in Utrecht? Rijles voor €31,- per uur met onze autorijles aanbieding!

Profiteer van onze rijles aanbieding van

30 autorijlessen,

Tussentijdse toets en

Praktijk examen:

normaal €1630,00 nu slechts €1380,00

AANMELDEN AANBIEDING

Binnen 5 werkdagen jouw gratis proefrijles gepland! Autorijschool Utrecht en omgeving! Bel ons 030-2885296