Autorijschool Fokker jouw autorijschool in Vianen

[contact-form-7 id=”37″ title=”Gratis Proef rijles”]

Autorijschool Vianen

Onze rijles aanbieding

Om de proefles goed te kunnen vervolgen hebben wij een beginnersaanbieding van 30 rijlessen, een tussentijdse toets en praktijk examen. Normaal voor €2075,00 nu voor €1755,00 ! Hierbij heeft u ook nog eens een betalingstermijn van 3 betalingen! Jouw adres om te leren autorijden in Bilthoven is autorijschool Fokker! Door de tussentijdse toets wordt de slagingskans bij het examen groter!

Hoelang duurt een rijles

Al onze rijlessen duren 1 uur en de rijlessen vinden plaats in Vianen en omstreken. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! slagingspercentage 70+%. Slagingspercentage herexamens 90%

Het slagingspercentage van autorijschool Fokker is 70%!

Gratis proefles, ook als u niet blijft rijden

Pakket aanbiedingen

Bovengemiddeld slagingspercentage 70%

Rijlessen van 1 uur en niet van 45 tot 50 minuten

Standaard afname van de T.T.T

Startersaanbieding rijlessen + T.T.T en examen

Autorijscholen in Vianen

Opzoek naar de juiste autorijschool Vianen?
Voordat je aan je autorijlessen in Vianen begint bij de door jouw gewenste autorijschool, is het van belang dat een klik tussen jou en de rij instructeur is. Om te kijken of deze klik er is, kan jij vrijblijvend profiteren van een gratis proef rijles bij autorijschool Fokker.

rijles prijs in 60, 50 en 45 minuten
Rijles 60 minuten = €52,50
Rijles 50 minuten = €43,75
Rijles 45 minuten = €39,38

Let op wij lessen standaard 2 keer 1 uur achter elkaar!

Autorijschool Vianen

Testimonials

Beoordelingen over autorijschool Fokker
  • Autorijles
  • Prijs / kwaliteit
  • Klanttevredenheid
  • Rijles aanbiedingen
  • Bereikbaarheid / openingstijden
  • Service
4.6

Samenvatting

Gemiddeld scoort autorijschool Fokker een 4.5 van de 5 sterren. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op 195 ingevulde klant enquêtes van 2000 tot 2016. Wij zijn jouw autorijschool in Utrecht en omstreken!

1066
Aantal kandidaten sinds 2000
146
Aantal proef rijlessen in 2016
70
Slagingspercentage eerste examens
90
Slagingspercentage herexamens

Autorijschool Vianen

Recent geslaagd

Recent Posts / View All Posts

In één keer geslaagd Koen Koppers!

| Geslaagd | No Comments

Van harte gefeliciteerd Koen Koppers met het halen van je rijbewijs. Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

Geslaagd Alisha Soebedar!

| Geslaagd | No Comments

Van harte gefeliciteerd Alisha Soebedar, met het halen van je rijbewijs.Wij wensen jou heel veel rijplezier en veilige km toegewenst.

Geslaagd Marre andersen in 1 keer

| Geslaagd | No Comments

Van harte gefeliciteerd Marre Andersen ,met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

Geslaagd – Piet Hanegraaf

| Geslaagd | No Comments

Van harte gefeliciteerd Piet Hanegraaf, met het halen van je rijbewijs.Wij wensen jou heel veel rijplezier en veilige km toegewenst.

Alle geslaagde kandidaten

Autorijles, aanhanger rijles of rijles met een beperking

Autorijschool Vianen

Autorijschool Vianen

Handige informatie

Rijlessen bij rijschool Fokker in Vianen

Bij autorijschool Fokker komt de leerling op de eerste plaats. Door de vijfentwintigjarige ervaring in het geven van rijles weten wij precies welk leerprincipe bij welke kandidaat past. Dit komt jou, als leerling, ten goede zodat je met een perfect afgestemd lesprogramma jouw rijopleiding kunt beginnen. Tijdens de rijopleiding kom je diverse leerstof tegen die opgeslagen moet worden en als een routine handeling plaats moet gaan vinden. Zodra je bent geadviseerd over het les pakket ga je deze volgen. Wanneer je het geadviseerde lespakket hebt afgerond, ben je vrijwel zeker klaar voor examen. Indien dit niet het geval is, wordt dit aangegeven door jouw rij-instructeur.

B en BE Rijbewijs

Autorijschool Fokker is gespecialiseerd in het B en BE rijbewijs en is een zelfstandige rijschool in de regio Vianen. Je rijdt dus altijd met een vaste instructeur en rijdt twee rijlessen aansluitend aan elkaar. Door de wekelijkse rijlessen kom jij met regelmaat in het verkeer, en komen er diverse situaties naar voren die met verantwoordelijkheid behandeld moeten worden.