Autorijschool Fokker jouw adres voor het leren autorijden in Bilthoven

  Beginnen met rijlessen in Utrecht? Vraag gratis jouw proef rijles aan! Zelf een datum kiezen voor de proefles? Plan uw proefles online!

  autorijden Bilthoven

  Onze rijles aanbieding

  Om de proefles goed te kunnen vervolgen hebben wij een beginnersaanbieding van 30 rijlessen, een tussentijdse toets en praktijk examen. Normaal voor €1980,00 nu voor slechts €1675,00 . Hierbij heeft u ook nog eens een betalingstermijn van 3 betalingen! Jouw adres om te leren autorijden in Bilthoven is autorijschool Fokker! Door de tussentijdse toets wordt de slagingskans bij het examen groter!

  Hoelang duurt een rijles

  Al onze rijlessen duren 1 uur en de rijlessen vinden plaats in Bilthoven en omstreken. Wij zijn pas geslaagd als jij in 1 keer slaagt! slagingspercentage 70+%. Slagingspercentage herexamens 90%

  Het slagingspercentage van autorijschool Fokker is 70%!

  Gratis proefles, ook als u niet blijft rijden

  Pakket aanbiedingen

  Bovengemiddeld slagingspercentage 70%

  Rijlessen van 1 uur en niet van 45 tot 50 minuten

  Standaard afname van de T.T.T

  Startersaanbieding rijlessen + T.T.T en examen

  Leren autorijden in Bilthoven

  Opzoek naar het juiste adres om te leren autorijden?
  Voordat je aan je autorijlessen in Bilthoven begint bij de door jouw gewenste autorijschool, is het van belang dat een klik tussen jou en de rij instructeur is. Om te kijken of deze klik er is, kan jij vrijblijvend profiteren van een gratis proef rijles bij autorijschool Fokker.

  rijles prijs in 60, 50 en 45 minuten
  Rijles 60 minuten = €50,00
  Rijles 50 minuten = €41,66
  Rijles 45 minuten = €37,50

  Let op wij lessen standaard 2 keer 1 uur achter elkaar!

  autorijden Bilthoven

  Testimonials

  Beoordelingen over autorijschool Fokker
  • Autorijles
  • Prijs / kwaliteit
  • Klanttevredenheid
  • Rijles aanbiedingen
  • Bereikbaarheid / openingstijden
  • Service
  4.6

  Samenvatting

  Gemiddeld scoort autorijschool Fokker een 4.5 van de 5 sterren. Deze beoordelingen zijn gebaseerd op 195 ingevulde klant enquêtes van 2000 tot 2016. Wij zijn jouw autorijschool in Utrecht en omstreken!

  1066
  Aantal kandidaten sinds 2000
  146
  Aantal proef rijlessen in 2016
  70
  Slagingspercentage eerste examens
  90
  Slagingspercentage herexamens

  autorijden Bilthoven

  Recent geslaagd

  Recent Posts / View All Posts

  In één keer geslaagd Sylvie!

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Sylvie van den Elzen,met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  In één keer Geslaagd Sabine

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Sabine, met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  in één keer geslaagd Anneliek!

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Anneliek Peters,met het halen van je rijbewijs.Ook jij in 1 keer geslaagd, Heel veel veilige km toegewenst.

  Geslaagd Michelle

  | Geslaagd | No Comments

  Van harte gefeliciteerd Michelle Bonouvrie, met het halen van je rijbewijs. . Wij wensen jou heel veel rijplezier en veilige km toe. Ook uw rijbewijs halen bekijk www.autorijschoolfokker.nl ! Profiteer…

  Alle geslaagde kandidaten

  Autorijles, aanhanger rijles of rijles met een beperking

  autorijden Bilthoven

  autorijden Bilthoven

  Handige informatie

  Rijlessen bij rijschool Fokker in Bilthoven

  Bij autorijschool Fokker komt de leerling op de eerste plaats. Door de vijfentwintigjarige ervaring in het geven van rijles weten wij precies welk leerprincipe bij welke kandidaat past. Dit komt jou, als leerling, ten goede zodat je met een perfect afgestemd lesprogramma jouw rijopleiding kunt beginnen. Tijdens de rijopleiding kom je diverse leerstof tegen die opgeslagen moet worden en als een routine handeling plaats moet gaan vinden. Zodra je bent geadviseerd over het les pakket ga je deze volgen. Wanneer je het geadviseerde lespakket hebt afgerond, ben je vrijwel zeker klaar voor examen. Indien dit niet het geval is, wordt dit aangegeven door jouw rij-instructeur.

  B en BE Rijbewijs

  autorijschool Fokker is gespecialiseerd in het B en BE rijbewijs en is een zelfstandige rijschool in de regio Bilthoven. Je rijdt dus altijd met een vaste instructeur en rijdt twee rijlessen aansluitend aan elkaar. Door de wekelijkse rijlessen kom jij met regelmaat in het verkeer, en komen er diverse situaties naar voren die met verantwoordelijkheid behandeld moeten worden.