CBR opent nieuw examencentrum in Zoetermeer

By 22 december 2017Nieuws, Verkeerspro

Examenkandidaten voor de praktijkexamens auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen kunnen vanaf mei 2018 bij de nieuwe locatie van het CBR in Zoetermeer terecht. Het gaat om een kantoorpand aan de Zilverstraat. Momenteel vinden er nog verbouwingswerkzaamheden plaats. De exacte openingsdatum volgt binnenkort.

Het nieuwe examencentrum moet de vestiging in Rijswijk ontlasten. Deze locatie is momenteel de grootste in heel Nederland. Jaarlijks worden hier zo’n 35.000 praktijkexamens voor verschillende categorieën afgenomen. De vestiging in Zoetermeer zal ongeveer een kwart van deze examens overnemen.

Wachttijd Rijswijk

De wachttijd voor het eerste praktijkexamen voor het autorijbewijs is van 11 tot 16 december acht weken in Rijswijk. Voor het herexamen bedraagt de wachttijd momenteel zes weken.

De nieuwe locatie ligt op een industrieterrein, op 16 kilometer afstand van het examencentrum in Rijswijk. Met de komst van het examencentrum aan de Zilverstraat in Zoetermeer komt het totaal aantal locaties waar praktijkexamens worden afgenomen van het CBR op 54.

Lees ook: 

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Bron: Verkeerspro Auteur: Willem de Hoog Publicatie datum: Tue, 19 Dec 2017 07:13:08 +0000

Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt