Gratis motorrijles tijdens Motorbeurs Utrecht

By 27 februari 2018Nieuws, Verkeerspro

Wie overweegt een motorrijbewijs te halen, kan komend weekend alvast een voorproefje nemen op de Motorbeurs in Utrecht. Brancheorganisatie Bovag is daar weer aanwezig met Try the Bike, waarbij bezoekers onder begeleiding van professionele rijinstructeurs gratis hun eerste meters op de motor kunnen maken. De Motorbeurs vindt plaats van donderdag tot en met zondag. 

Met de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht wordt het motorseizoen in Nederland symbolisch geopend. Op donderdag 22 februari om 10.00 uur openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht, waar komend weekend weer zo’n 90.000 tot 100.000 bezoekers verwacht worden.

Kleding en accessoires

De beurs is voor motorrijders zowel praktisch als vermakelijk. Er is een groot aanbod aan nieuwe motorfietsen, kleding, handschoenen, gereedschap, accessoires of andere motorgerelateerde zaken. Daarnaast is er entertainment door middel van stuntshows en demonstraties, voor zowel volwassenen als kinderen. Ook zijn er speciale acties, clubmeetings en motorrijders kunnen er terecht voor informatie over motorreizen.

De openingstijden variëren per dag. Bekijk het hele programma en informatie over entree op de website van de Motorbeurs.

Lees ook: Een op de negen volwassenen bezit motorrijbewijs 

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 21 Feb 2018 09:51:45 +0000
Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt