Theorie-examen CBR straks ook in avonduren

By 26 maart 2018Nieuws, Verkeerspro

Kandidaten kunnen vanaf 1 mei het theorie-examen voor auto, motor en bromfiets ook in de avond doen. Het gaat om een proef van zes maanden die in eerste instantie plaatsvindt op de locaties Amsterdam, Arnhem, Zwolle, Rijswijk en Groningen. Dat meldt het CBR woensdag.

De pilot start in de vijf bovengenoemde steden, maar gedurende het experiment worden hier meer locaties aan toegevoegd. Tijdens de proef kunnen kandidaten tussen 16.00 en 21.30 uur bij het CBR terecht. Vanaf 18.00 uur betalen zij hiervoor een toeslag van 4,45 euro.

Wel is er een voorwaarde om mee te kunnen doen aan deze proef. Kandidaten moeten namelijk zelf hun theorie-examen reserveren op Mijn CBR.

Beroepsexamens

Ook voor een individueel theorie-examen kunnen de kandidaten in de avonduren terecht. Tot 18.00 uur kunnen hier ook beroepsexamens worden gemaakt, die de kandidaat zelf of via zijn opleider reserveert.

Het CBR wil hiermee de dienstverlening aan de klant verder verbeteren.”Met deze proef onderzoeken we de behoefte van onze klanten over onze openingstijden en of ze bereid zijn een toeslag te betalen voor een examen in de avonduren”, aldus het CBR.

Lees ook:

Wil je ook elke week de gratis nieuwsbrief van RijschoolPro ontvangen? Vul hier jouw e-mailadres in:

Bron: Verkeerspro Auteur: Nadine Kieboom Publicatie datum: Wed, 21 Mar 2018 08:46:37 +0000

Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt