IBKI geeft opnieuw voorlichting over praktijkbegeleiding

By 10 april 2018Nieuws, Verkeerspro

Op verzoek van rijinstructeurs heeft IBKI besloten opnieuw een voorlichtingsdag voor rijinstructeurs te houden. Insteek van deze dag is om in een minder formele setting, in te gaan op ervaringen die de IBKI-examinatoren hebben opgedaan tijdens de praktische begeleidingen en stagebeoordelingen.

IBKI heeft al vaker voorlichtingsdagen gehouden, speciaal voor de praktijkbegeleiding. Onder de noemer ‘IBKI on tour’ nemen twee examinatoren het beoordelingsprotocol stap voor stap door en vertellen daarbij over hun ervaringen tijdens examens en wat er wel en juist niet wordt verwacht van rijinstructeurs.

De bijeenkomst is gepland op vrijdag 18 mei 2018, van 10.00 tot 12.00 uur bij IBKI in Nieuwegein. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar [email protected] met daarin de naam van de rijschool en het aantal mensen.

Lees ook: Advies IBKI: kom met echte leerling naar praktijkbegeleiding

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 04 Apr 2018 10:12:20 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt