Lesauto in brand gestoken

By 16 mei 2018Nieuws, Verkeerspro

Een lesauto van rijschool Go Fast in Beverwijk is in de nacht van woensdag op donderdag in brand gestoken. Dat gebeurde op een parkeerplaats achter winkelcentrum Wijkerbaan.

De brand werd rond 5.15 uur ontdekt, meldt het Noordhollands Dagblad. Omdat de brandweer snel ter plaatse was kon worden voorkomen dat het voertuig volledig uitbrandde. Wel raakte de motorkap van de auto beschadigd.

Agenten hebben in de buurt van de lesauto voorwerpen aangetroffen die wijzen op brandstichting. De politie heeft vervolgens een onderzoek ingesteld. Vorig jaar zou bij deze ondernemer ook al een scooter in brand zijn gestoken, schrijft het Alkmaarsdagblad.nl.

Lees ook: Lesauto brandt uit, ‘maar wel netjes geparkeerd’

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Fri, 11 May 2018 08:18:17 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt