Politie berispt rijschool voor stilstaan op stoep

By 27 augustus 2018Nieuws, Verkeerspro

Wijkagenten in de gemeente Aalburg hebben een rijinstructeur aangesproken nadat zijn leerling de lesauto op de stoep had geparkeerd. ‘Als dit een examen was geweest, was de leerling gezakt’. 

In één van de Aalburgse kernen troffen wijkagenten een lesauto op de stoep aan, schrijft Brabants Dagblad. ,,En dat hoort niet”, aldus de de wijkagenten. “De stoep is voor voetgangers, daar mag je niet op rijden en niet op stilstaan.” De instructeur verklaarde dat het maar ‘eventjes’ was, maar daar neemt de politie geen genoegen mee.

‘Flauwekul’

De politie vervolgt: ,,De instructeur deed het af als flauwekul, maar dat is het natuurlijk niet. Als dit een examen was, dan was de leerling gezakt. Gelukkig voor de leerling was het een gewone rijles.”

De instructeur werkt ‘voor een grotere rijschool ergens in Brabant’. De politie laat weten het bedrijf te zullen aanschrijven. ,,We vinden dat een rijschool het moet weten als een instructeur de verkeersregels niet serieus neemt, we sturen de brief als waarschuwing.”

Lees ook: Instructeur moet rijles afbreken na controle politie

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Mon, 27 Aug 2018 09:53:15 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht