CBR-centrum Hoorn ontruimd vanwege brand

By 18 september 2018Nieuws, Verkeerspro

Vanwege een brand in een tennishal zijn medewerkers en kandidaten in het CBR-centrum in Hoorn woensdagochtend uit voorzorg geëvacueerd. De brand ontstond in het naastgelegen tenniscentrum. Er zijn geen gewonden gevallen. 

Rond half elf werd een brand in een technische ruimte van het tenniscentrum ontdekt, schrijft het Noordhollands Dagblad. Omdat op dat moment toevallig een brandweeroefening gaande was in Hoorn, kon de brandweer snel ter plaatse zijn.

De bluswerkzaamheden duurden tot 12.30 uur. Uit voorzorg was ook de examenlocatie tot die tijd niet toegankelijk en vonden de rijexamens plaats vanaf de parkeerplaats. Om 13.05 uur konden de examens weer gewoon beginnen in het examencentrum.

Lees ook: Lesauto vliegt in brand tijdens rijexamen

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Wed, 12 Sep 2018 14:53:32 +0000
Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht