Seat Ateca uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019

By 24 september 2018Nieuws, Verkeerspro

De Seat Ateca is dinsdagmiddag uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2019. Dat gebeurde tijdens de zevende editie van de Nationale Rijschooldag, die deze keer werd gehouden bij Autotron in Rosmalen. Rijinstructeurs konden testritten maken in bijna honderd nieuwe auto’s.

De Ateca kreeg de hoogste beoordeling van de rijinstructeurs: een 8,95 om precies te zijn. De verschillen met plaats twee en drie waren erg klein: de Volvo XC40 bereikte een tweede plek met een 8,56 en de Volkswagen Polo de derde plaats met een 8,55.

Honderden testritten

De Nationale Rijschooldag is het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche. Op het buitenterrein van Autotron konden instructeurs ritten maken in zo’n honderd potentiële lesauto’s. In totaal zijn dinsdag 441 testritten gemaakt. Instructeurs konden vervolgens hun beoordeling geven op uiterlijk en design, bedieningsgemak, binnenruimte en zitcomfort, stuurgedrag en het zicht rondom.

Binnen bij Autotron was er een beurs met diverse toeleveranciers, opleiders, brancheverenigingen en andere partijen uit de rijschoolsector. In de ochtend vond er het eerste Nationaal Rijschool Congres plaats met sessies over de ‘rijles van de toekomst’ Bovendien waren er diverse workshops te bezoeken.

Seat Ateca

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Tue, 18 Sep 2018 16:15:47 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht