Boudewijn Bruinsma, oud-voorzitter Bovag Rijscholen, overleden

By 8 april 2019Nieuws, Verkeerspro

Boudewijn Bruinsma, oprichter van Bruinsma Verkeersopleidingen en voormalig voorzitter van Bovag Rijscholen, is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat heeft BOVAG maandag bekendgemaakt.

In 1999 werd Boudewijn Bruinsma penningmeester van de Bovag-afdeling die destijds nog Verkeersopleidingen Associatie Nederland (VAN) heette, tegenwoordig beter bekend als Bovag Rijscholen. Zes jaar later werd hij verkozen tot voorzitter. Deze functie bekleedde hij tot mei 2008. Als voorzitter was hij tevens lid van het hoofdbestuur van de brancheorganisatie.

Bruinsma Verkeersopleidingen

Bruinsma startte in 1970 met één lesauto het bedrijf dat nu Bruinsma Verkeersopleidingen heet en is uitgegroeid tot de grootste verkeersschool van Midden-Nederland. “Bovag heeft Boudewijn leren kennen als een gepassioneerd ondernemer en toegewijd bestuurder, die het vak van rijschoolhouder naar een hoger en professioneler niveau heeft getild en wij zijn hem dankbaar voor al hetgeen hij voor de branche heeft betekend. Bovag wenst de familie Bruinsma en iedereen die Boudewijn liefhad, veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.”

De uitvaart van Boudewijn Bruinsma vindt plaats in besloten kring.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Mon, 01 Apr 2019 09:52:56 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht