Examencentrum verhuist van Middelburg naar Ritthem

By 8 april 2019Nieuws, Verkeerspro

Het praktijkexamencentrum in Middelburg gaat vanaf maandag 17 juni over naar een nieuwe locatie. Het nieuwe examencentrum komt in Ritthem, een dorp in de gemeente Vlissingen. Het CBR heeft aan de Marie Curieweg een nieuwe ruimte gevonden.

Na de nodige verbouwingswerkzaamheden die volgende week van start gaan, worden met ingang van maandag 17 juni praktijkexamens (auto, motor, bromfiets en auto met aanhangwagen) afgenomen op de nieuwe locatie in Ritthem.

Het nieuwe praktijkexamencentrum ligt nabij de autosnelweg A58 bij afslag 40. Het bevindt zich op 7 kilometer afstand van de huidige examenlocatie aan de Kruitmolenlaan in Middelburg. Op de huidige locatie waren onvoldoende mogelijkheden om aan de huidige eisen te voldoen.

Bron: Verkeerspro
Auteur: Remco Nieuwenbroek
Publicatie datum: Fri, 05 Apr 2019 12:25:52 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht