Inschrijving voor Nationale Rijschooldag geopend

By 8 april 2019Nieuws, Verkeerspro

Nog maar een kleine drie maanden te gaan: op 18 juni vindt de Nationale Rijschooldag plaats. Het jaarlijkse evenement voor de rijschoolbranche wordt deze keer gehouden bij 1931 Congrescentrum in ‘s-Hertogenbosch. Voor het eerst kunnen rijinstructeurs een WRM-bijscholing volgen op de Nationale Rijschooldag. Ook nieuw is het Ondernemersontbijt. Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven.

De organisatie van de Nationale Rijschooldag is in handen van RijschoolPro. De opzet is zoals de bezoekers gewend zijn: op het buitenterrein kunnen instructeurs tientallen lesauto’s en motoren bekijken en een voertuig uitkiezen voor een testrit. In de hal naast het terrein vindt de Rijschoolbeurs plaats. Ook kunnen instructeurs deelnemen aan verschillende workshops.

WRM-bijscholing

Een primeur op de Nationale Rijschooldag: tijdens het evenement is het voor rijinstructeurs mogelijk een theoretische bijscholing te volgen. De WRM-bijscholing is een initiatief van branchevereniging VRB en is goedgekeurd door IBKI. In totaal worden er vijf verschillende bijscholingen gegeven van twee dagdelen. Binnenkort maken we de onderwerpen bekend met de bijbehorende opleidingsinstituten.

Ondernemersontbijt

Ook nieuw dit jaar is het Ondernemersontbijt. Begin je bezoek aan de Nationale Rijschooldag ontspannen én informatief onder het genot van een ontbijt. Rijschoolhouders krijgen praktische tips die ze meteen kunnen toepassen in hun onderneming. Het programma van het Ondernemersontbijt wordt nog aangevuld.

Workshops

Het workshopprogramma is inmiddels bekend. Vanwege de grote belangstelling bij de voorgaande edities, geeft IBKI opnieuw uitleg over de praktijkbegeleiding. Het CBR geeft tijdens de Nationale Rijschooldag informatie over het thema Rijgeschiktheid. De KNMV gaat met instructeurs in gesprek over manieren om motorleerlingen te volgen. Daarnaast vertelt de Vlaamse Stichting Verkeerskunde over rijopleiding in Vlaanderen die onlangs op de schop ging.

Registreren

1931 is gevestigd aan de Oude Engelenseweg 1, naast de Brabanthallen. De locatie heeft een groot buitenterrein, een mooie beurshal en voldoende parkeergelegenheid: een ideale locatie voor de Nationale Rijschooldag. Bovendien is 1931 goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf treinstation ‘s-Hertogenbosch is het 12 minuten lopen.

Een bezoek aan de Nationale Rijschooldag is gratis, inclusief testritten, beurs en workshops. Voor deelname aan het Ondernemersontbijt wordt een vergoeding gevraagd van 25 euro. Wil je meer informatie, of wil je je meteen inschrijven? Bezoek dan de website van de Nationale Rijschooldag.

Bekijk ook de video van de Nationale Rijschooldag 2018:

Bron: Verkeerspro
Auteur: Nadine Kieboom
Publicatie datum: Thu, 04 Apr 2019 09:18:05 +0000




Beginnen met rijlessen?

Autorijschool Leidsche Rijn , Autorijschool Woerden , Autorijschool Harmelen, Autorijschool Vleuten , Autorijschool Vleuterweide, Autorijschool De Meern, Autorijschool Montfoort, Autorijschool Veldhuizen, Autorijschool Utrecht ,Autorijschool Nieuwegein, Autorijschool IJsselstein, Autorijschool Zeist
Autorijschool Maarssen, Autorijschool Maarssenbroek, Autorijschool Overvecht, Autorijschool Zuilen, Autorijschool Kanalen eiland, Autorijschool Papendorp, Autorijschool Houten, Autorijschool Bilthoven, Autorijschool Breukelen, Autorijschool de Bilt

Autorijlessen Utrecht
Stacaravan kopen Utrecht
Nagelstudio de Meern
Nagelstudio Woerden
Nagelstudio Vleuten
Nagelstudio Utrecht
Online Marketingbureau Utrecht